To je to što me zanima!

Lažna bankarica prevarila ženu u Dubravi: Ukrala 250.000 kn!

Nepoznata žena u četvrtak se oko 15 sati u Dubravi, u Ulici Dominika Andrijaševića, lažno predstavila 78-godišnjakinji koja joj je predala nekoliko stotina tisuća kuna
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija još je jednom pozvala građane da ne puštaju u svoje domove nepoznate osobe, dan nakon što je lažna bankarica u Dubravi prevarila 78-godišnjakinju za oko 250 tisuća kuna.

- Samozaštitno ponašanje jako je bitno i može doprinijeti sprječavanju počinjenja kaznenih djela - objavila je policija upozoravajući građane.

Podsjećaju da građani nipošto ne smiju puštati nepoznate osobe koje im žele ući u dom i dočepati se njihova novca ili drugih vrijednih stvari predstavljajući se kao djelatnici banke, maseri ili policajci.

Također, građani bi odmah trebali prijaviti policiji u slučaju da dobiju pozive od nepoznatih osoba putem telefona u kojima se traži da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima ili kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata.

Nepoznata žena u četvrtak se oko 15 sati u Dubravi, u Ulici Dominika Andrijaševića, lažno predstavila 78-godišnjakinji koja joj je predala nekoliko stotina tisuća kuna. Po neslužbenim informacija žrtva je lažnoj bankarici dala 250.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • marinahodak1@gmail.com 28.04.2018.

    Ja nikako ne mogu razumijeti kako netko moze nekome dati 250.000 kuna...i od kuda toliko novca u kuci....😠

  • Ero s onog svijeta 10.04.2018.

    Čitam slične vijesti svako malo i ne vjerujem da je to moguće.Kao fake news.Zar je moguće da netko u 21.stoljeću,nebitno da li ima 78 godina,može biti toliko naivan.Ako je žena,na bilo koji način,nebitno,uspjela uštedjeti pristojnu svotu,znači da nije glupa.Demencija?Ne kažem da mora imati internet i biti informatički pismena,ali uz tolike pare valjda ima radio i tv,gdje često upozoravaju na slične situacije.Ili gleda sapunice cijeli dan pa se pogubi.

  • _Varešak_ 10.04.2018.

    Kako je ta bankarica znala da baba ima tolike novce, prije bih rekao da je babu netko od rodbine ili susjeda orobio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare