To je to što me zanima!

Lažna dojava o bombi u školi u Imotskom, evakuirali učenike

Po dojavi brzo su intervenirali policajci PP Imotski koji su odmah ispraznili prostore škole te nitko od djelatnika i učenika nije bio u opasnosti. Niše nije pronađeno...
Vidi originalni članak

Negdje oko 9 sati u petak ujutro policija PU splitsko-dalmatinske zaprimila je dojavu o postavljenoj bombi u srednjoškolskom centru u gradu Imotskom. Kako nam je rekla glasnogovornica policije, Antonela Lolić, dojavu su dobili putem telefona od muške osobe koja ih je izvijestila kako je u prostorima škole postavljena eksplozivna naprava.

Upravo u to vrijeme u školi se odvijala nastava za srednjoškolce Tehničke i Obrtničke škole i bilo je to za vrijeme drugog sata nastave.

Po dojavi brzo su intervenirali policajci PP Imotski koji su odmah ispraznili prostore škole te nitko od djelatnika i učenika nije bio u opasnosti. Detaljan pregled škole uz policajce obavili su i djelatnici krim službe i djelatnici protueksplozivne zaštite. Pregled svih prostora završen je oko 11.30 sati i ništa nije pronađeno.

Nastava je u školi za jutarnju smjenu prekinuta, ali će se kako saznajemo redovno odvijati za srednjoškolce gimnazije dr. Mate Ujevića i Upravne škole koji nastavu pohađaju u istim zgradama srednjoškolskog centra u Imotskom.

Očito se radilo o lažnoj dojavi i ovo nije prvi put jer je prije nekoliko godina bio gotovo identičan slučaj o postavljanju eksplozivne naprave u istim zgradama srednje škole u Imotskom. Poziv je bio od strane učenika koje je policija u istrazi otkrila.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • radislav 19.04.2013.

    ako ga uhvate nadrapao je ko da je!!!

  • xnet0822 19.04.2013.

    To je zvao onaj lažni "branitelj" iz Zagrebačke Dubrave, jer nema pametnijih posli već mu je dosadno i mora zastrašivati ljude sa svojim bezveznim pozivima ....

  • rođo101 19.04.2013.

    biće matan malo popija pa se zaigro telefonom

Komentiraj...
Vidi sve komentare