To je to što me zanima!

Lažna dojava: Tvrdio da je postavio deset bombi u Kutini

Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku pretražena je obiteljska kuća osumnjičenog (28)u Bročicama i pretragom nisu pronađene eksplozivne naprave
Vidi originalni članak

Sisačko-moslavačka policija u noćnim satima u petak zaprimila je dojavu od muškarca koji je izjavio da je postavio deset bombi u Kutini i Novskoj te ako mu policija dođe pred kuću da će ih aktivirati. Policija je utvrdila da se radi o 28-godišnjaku s područja Novske koji je potom uhićen. 

Temeljem naloga Županijskog suda u Sisku pretražena je njegova obiteljska kuća u Bročicama, pretragom nisu pronađene eksplozivne naprave.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanje protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela lažne uzbune koja će ga skupo koštati. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 15.01.2014.

    Ma kakva prekršajna ili kaznena prijava, zatvorit u ludnicu na strogo čuvani odjel! Ovaj bi mogao jednog dana u protivnom i realizirati svoj eprijetnje. A onda će biti kasno kad digne nekoga u zrak! Previše je ljudskih prava, ljudskih prava agresivaca i luđaka, ubojica, pedofila i silovatelja!!!!

  • bepo1991 15.01.2014.

    Buuuudaaaalaaa!!! Toliko od mene.

  • šufnudl 15.01.2014.

    za ovakve bombaše, osim ako nisu psihički poremećeni, odrezati najstrožu kaznu, sa još kakvim dodatnim mukama. Nema gorje ljudske ljige, nego ugrožavati nevine ljude

Komentiraj...
Vidi sve komentare