To je to što me zanima!

Lažna uzbuna: Nazvao policiju i rekao da će baciti dvije bombe

Daljnjim su istraživanjem policajci pronašli i uhitili osumnjičenog (43) na području Varaždina. Protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo lažna uzbuna
Vidi originalni članak

Varaždinski policajci sumnjiče 43-godišnjaka zbog lažne uzbune. On je u utorak u 1.25 sati telefonom nazvao OPK PU varaždinske i izjavio da će baciti dvije bombe na Kućanskom prijelazu.

Policajci su izašli na mjesto i obišli Kućansku rampu, ali nisu pronašli nikoga. Daljnjim su istraživanjem pronašli i uhitili osumnjičenog na području Varaždina.

Protiv njega su podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo lažna uzbuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sitnozubi 26.09.2019.

    jbte imam ženu u Varaždinskim toplicama a živi u Podsusedu di kontinuirano postavljaju bombe (Vojo, željeznica, avtobusna stanica pa onaj auto salon u Podsusedu zadji put a sad i Varaždin...di ona tu bombe...???

  • Cipelcug 25.09.2019.

    Znate što, jadan ja, moja zakonita polovina u dosluhu s dobrodržećom i dobrostojećom simpatijom izrežila nestanak nekoliko boca vina iz podruma. Lijepo se izgovorila da ona o svemu tome pojma nema i da nije kriva za isparavanje alkoholnih para. Nema veze biti će dobar i slatki mošt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare