To je to što me zanima!

Lažne novčanice skenirala kći (21) policijskih šefova?

Dubrovnik: Majka mlade krivotvoriteljice navodno je nazvala redakciju Dubrovačkog lista i prijetila im zatvaranjem jer su objavili inicijale njene kćeri
Vidi originalni članak

Jedna od dviju 21-godišnjakinja protiv kojih je Državnom odvjetništvu za mladež podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja novčanica je kći policijskih djelatnika, piše Slobodna Dalmacija. Njezina majka navodno je policijska službenica zadužena za maloljetničku delikvenciju u Odjelu krim-policije PU dubrovačko-neretvanske Marijana Ercegović, inače aktivistica Udruge “Feniks”, koja štiti djecu i mladež od zanemarivanja, zlostavljanja i nasilja u obitelji. Otac joj je navodno voditelj Odsjeka pomorske i aerodromske policije u Odjelu za granicu Ivan Ercegović. Djevojke su prošlog tjedna otkrili da skeniranjem krivotvore novčanice od 200 kuna. Njima su kupovale na više kioska u Dubrovniku. Marijana Ercegović je navodno zaprijetila tjedniku Dubrovački list zatvaranjem jer su objavili inicijale njezine kćeri. U telefonskom pozivu ih je izvrijeđala, izjavili su iz tog lista. Ercegović poriče da je prijetila.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • makarska 25.03.2009.

    tudmanska i smranaderova policija, sto drugo ocekivati od nepisemenih budala, koji ne znaju ni slovo stranog jezika. budale.

  • lepicane 25.03.2009.

    mislim da se po majčinoj reakciji najbolje vidi kak je odgajala dijete.

  • virusica 25.03.2009.

    Mogu zamislit kakvu je sramotu nanijela roditeljima, naravno da su je odgajali najbolje što su znali kao i svi roditelji. A što se tiče prijetnji, zašto apriori vjerovat novinarima, oni su ionako uvijk prije skloni napisat vijest koja je bombastična i izaziva nemir nego vijest koja je istinita i nezanimljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare