To je to što me zanima!

Lea za rođendan htjela hranu za pse: 'Njima treba ljubavi...'

Osam mjeseci prije rođendana Lea je iznijela svoju ideju, ali je njena majka Tanja mislila da će je do rođendana zaboraviti. Na kraju je prikupila čak 110 kilograma hrane za životinje
Vidi originalni članak

Djevojčica Lea Ladić (7) za svoj šesti rođendan, umjesto darova zatražila je da uzvanici kupe hranu za pse koju bi poklonila utočištu za napuštene ljubimce.  

- Dobila sam takvu ideju jer sam za rođendan dobila psa. Pa sam došla na tu ideju kako bi psi dobili malo ljubavi koju nažalost ne dobivaju puno - rekla nam je Lea, koja slavi rođendan upravo na Dan žena, 8. ožujka. 

Kaže da je za ovaj rođendan zaželjela neke sitnice, a za Uskrs je najavila i novu akciju. 

- Želim kupiti i plišane igračke za azil kako bi se psi imali s čime zabavljati. Čim porastem, počet ću i volontirati, makar ih samo dolazila nahraniti i malo prošetati - rekla je Lea. 

Osam mjeseci prije rođendana Lea je iznijela svoju ideju, ali je njena majka Tanja mislila da će je do rođendana zaboraviti.

- Ali to se nije dogodilo. Drago mi je da se ova priča čula, a jedini cilj zašto govorimo za javnost je kako bi barem jedno dijete potaknuli na humanu gestu bit će dovoljno - kazala je mama Tanja.

Tanja je zahtjev male Lee prenijela samo roditeljima koje bolje poznaje jer nije željela da ispadne da imaju “posebne želje”, no na kraju se prikupilo čak 110 kilograma hrane za životinje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • prevara55 08.03.2020.

    Lijepo razmislja malena..

  • mily 08.03.2020.

    Bravo Lea! Nikada nećeš požaliti što si svoju ljubav prema životinjama počela poklanjati od djetinjstva. Odabrala si one koji će te uvijek voljeti i koji će ti uvijek biti prijatelji. Još jednom, bravo Lea!

  • stipo1304 08.03.2020.

    maltretiranje djeteta za malo medijske pozornosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare