To je to što me zanima!

Ledenik: Javnost isključili jer je Stričak psihički loše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Suđenje M. Stričaku koji je prije dvije godine naletio na kolonu automobila u tunelu Ledenik i ubio četvero ljudi zatvoreno je za javnost
Vidi originalni članak

Javnost će do daljnjega biti isključena sa suđenja Miljenku Stričaku. Tu odluku Sudsko vijeće suda u Zadru donijelo je nakon saslušanja psihijatra dr. Emila Žanpere. Stričak je, navodno, u teškom psihičkom stanju i ne može podnijeti teret novinara.
- Javnost je isključena zbog njegovih osjećaja, kao da nitko osim njega nema osjećaja. On je bolestan zato jer je to napravio, a nitko ne pita kako je nama. Ne znam je li suđenje Alu Caponeu ovako dugo trajalo - ogorčeno je kazao Miroslav Matešić kojemu su u nesreći poginule kćerka i unuka. Stričak ni danas nije bio raspoložen za davanje izjava i nakon ročišta brzo je napustio sudnicu. Prošlo je ročište odgođeno zbog nedolaska Stričakovih odvjetnika, Tanje Budimir, koja mu je u međuvremenu i otkazala punomoć, i Željka Olujića. Predsjednik Sudskog vijeća Stričaku je dodijelio i branitelja po službenoj dužnosti, Gordana Nižića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • K i t t y 18.08.2008.

    Da, točno tako, cepuljni! Kao terapiju pije pivce da smiri živce...

  • cepuljni 18.08.2008.

    da psihicki se osjeca jako lose pa za terapiju mu je doktor pripisa da pije pivu s prijateljima u kaficu

  • K i t t y 18.08.2008.

    Može piti pivo u kafiću, za to je psihički sposoban? Al kad se približi sudu odmah mu se psihičko stanje pogorša? ccc

Komentiraj...
Vidi sve komentare