To je to što me zanima!

LEDENIK: M. Stričak pije u kafiću umjesto da se liječi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Miljenko Stričak (26) prošle je godine bio na liječenju zbog pokušaja samoubojstva. Čitatelji tvrde da su ga vidjeli kako pije pivo s prijateljima
Vidi originalni članak

Bili smo na piću u kafiću Mony u Sudovcu. Stričak je sjedio s prijateljima i pio pivo, zabavljao se. Dečki su bili dobro raspoloženi, prava 'veselica’, rekao je čitatelj koji je Miljenka Stričaka (26) snimio u utorak oko 21 sat. Stričak je prije dvije godine skrivio prometnu nesreću u tunelu Ledenik u kojoj su poginule Ines (15) i Zdenka Kuhta (49) te Mihael (11) i Jadranka Matešić-Marković (45). Presudu čeka kod kuće u selu Čanjevo kraj Varaždina. Suđenje na Općinskom sudu u Zadru prošle je godine odgođeno jer je Stričak navodno pokušao samoubojstvo i završio na liječenju u varaždinskoj bolnici. Suđenje je nakon toga zatvoreno za javnost zbog Stričakova lošeg psihičkog stanja.
- Moj klijent je na kućnoj njezi i pod stalnim je liječničkim nadzorom - rekao nam je njegov odvjetnik Željko Olujić.
Ravnatelj Psihijatrijske bolnice Vrapče Vlado Jukić objasnio nam je kako pijenje alkohola i uzimanje lijekova za terapiju psihičkih poremećaja može biti iznimo opasno.
- Jednokratno pijenje alkohola i psihofarmaci su nespojivi jer se terapija tada ne provodi. Kod osoba sklonih samoubojstvu alkohol i psihofarmaci mogu čak potaknuti suicid - rekao je Jukić.

'KOD NAS UBOJICE IDU NA ODMOR'
To je za našu policiju i sudstvo normalno. Nigdje drugdje u svijetu ne bi se moglo dogoditi da ubojica četvero ljudi šeće mirne duše okolo i da ide na godišnje odmore. Ne znam što da kažem, ogorčen je Miroslav Matešić, otac poginule Jadranke.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tratuljonac 11.08.2008.

    Znaci - alkohol ipsihofarmaci mogu potaknuti suicid.Ako sam dobro shvatio-on pije da bistekao hrabrosti.Samo neka kaze u kojoj birtiji hoce- otvoriti cu mu ja racun.Pa nek pije.Ono sto je pozitivno da citatelj je poslao sliku.Nek veli ko kaj hoce-ali u USA ljepe plakate po banderama kad se neki kriminalac doseli.Silovatelji i to.Pa nek veli da su ameri bas toliko glupi.A taj smrad da se htel ubit-vec bi

  • elenora 10.08.2008.

    ma divota!!!!! živimo u jednoj prekrasnoj preljepoj maloj državi,kako i sama Himna kaže Lijepa naša....u kojoj svi živimo jednako slobodno,šetamo s kave pa malo na pivu..dok opet nekog ne pokupimo na cesti.I onda opet sve ispočetka,malo kava malo piva pa udeS...pa se ponovo šetaš,odmaraš,malo liječiš......joooooj kako obožavam ovu našu LIJEPU HRVATSKU!!!! MA NAJBOLJA JE NEMA JE SVIT!

  • entoni 10.08.2008.

    Apćih, pa istina je šeće još jedan ubojica u nizu slobodno i pijucka. E to je pravda ! U kojoj to državi živimo ???????

Komentiraj...
Vidi sve komentare