To je to što me zanima!

Ledo i Konzum dividende isplatili prije oporezivanja

Ivica Todorić je isplatom dividenda izbjegao plaćanje kriznog poreza na dividendu državi, koji je od 1. kolovoza 2009. godine stupio na snagu
Vidi originalni članak

Todorićev Ledo i Konzum svojim su dioničarima isplatili dividendu prije nego je na snagu stupio krizni porez. Ivica Todorić je na taj način izbjegao plaćanje poreza na dividendu državi, koji je od 1. kolovoza stupio na snagu. Konzum je uplate izvršio do 30. srpnja, a Ledo dan kasnije. Obavijest o isplati dividenda nije objavljena na Zagrebačkoj burzi, piše Index.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • XXL 05.08.2009.

    ova zemlja bude krenula naprijed tek kada ovi gore ju prihvate za svoju zemlju i počnu se ponašati pošteno. takvo ponašanje prema zemlji vuče korijene još iz hajdučkih dana.Nerad i krađa.

  • seka58 05.08.2009.

    Pa što je tu novo,to je stara škola Franje Tuđmana i on je dan prije nego će biti zabranjen otkup nacionaliziranih vila otkupio svoju.

  • ribić 05.08.2009.

    Porez na dividendu, skupe osobne automobile, plovila(jahte)= narod je glup, progutat će i bit će sretan, jer eto plačati će i bogati. A poreza na imovinu NEDAJ BOŽE, jer bi taj porez možda UHVATIO i recimo Radeljaka koji nema nikakve imovine, pa siroće živi na jahti i jede u restoranima duž obale.(preko ljeta)

Komentiraj...
Vidi sve komentare