To je to što me zanima!

Lesar: Slučaj Merzel pokazuje da su jedni i drugi doista isti

Da se to kod nas dogodilo, budite uvjereni da bi svaki takav dužnosnik stranke bio suspendiran istog trenutka, rekao je Dragutin Lesar komentirajući uhićenje Merzel
Vidi originalni članak

Uhićenje sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel komentirao je i predsjednik stranke Hrvatskih laburista Dragutin Lesar

- Ovaj slučaj pokazuje da su jedni i drugi doista isti. Ne znam pozadinu svega, znam samo ono što su mediji prenijeli, tako da u pravosudni dio neću ulaziti. S političkog aspekta, SDP je na potezu odlučivanja. Da se to kod nas dogodilo, budite uvjereni da bi svaki takav dužnosnik stranke bio suspendiran istog trenutka, a u trenutku eventualnog podizanja optužnice i isključen iz stranke - rekao je Lesar. 

HDSSB-ov Vladimir Šišljagić rekao je kako je puno afera posljednje vrijeme vezano uz SDP.

- U njima je sam premijer i predsjednik SDP-a vrlo neodređen i neprincipijelan, s obzirom na sve ono što se događalo u vrijeme ovog dvogodišnjeg mandata. Prema tome, neprincipijelan je, nema ista stajališta, drugačija su ovisno o kojoj osobi se radi - rekao je.

HDZ-ovac Željko Reiner kazao je tek kako je uvjeren da policija, Uskok i DORH rade svoj posao i da će ga obaviti korektno. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare