To je to što me zanima!

Lesar: Vlada mora odstupiti zbog sedam smrtnih grijeha

Hrvatski laburisti su najavili kako će u veljači početi akciju prikupljanja potpisa. Nadaju se da će ih prikupiti barem 400.000 koliko je potrebano za referendum
Vidi originalni članak

Oholost, pohlepa, zavist, srdžba, blud, neumjerenost i lijenost sedam je teških, smrtnih grijeha Vlade Jadranke Kosor, tvrde Hrvatski laburisti predvođeni Dragutinom Lesarom. Također pozivaju nezadovoljne građane da potpišu pismo Vladi u kojem zahtijevaju da njezini članovi podnesu ostavke. 

Večernji list piše da će laburisti akciju prikupljana potpisa početi u veljači. Dva tjedna će potpise skupljati na trgovima svih gradova kako bi skupili njih 400.000 koliko ih je potrebno za održavanje referenduma. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ciara46 05.02.2011.

    Ako Lesar nastavi tako, mogao bi to biti preokret u Hrvatskoj politici. Sviđaju mi se njegovi govori u Saboru. Htjela bih potpisati ali internetom,dali če to biti moguče?

  • jereore 13.01.2011.

    konačno , sdp je ovo mogao napraviti davno ali su i oni špekulanti

  • user_72441 13.01.2011.

    Moj glas ima 100% samo se nadam da ce ostati racionalan poslije kao i sada. Naravno ukoliko dodje na vlast. Vlast, moc i novac rade cudne stvari ljudima. Imali smo milijardu primjera da se u to uvjerimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare