To je to što me zanima!

Leskovac se Hrvatima nije želio ispričati za tri prsta

Ti plakati nisu postavljeni jučer, već prije tjedan dana. Zašto se prašina digla tek sada? - kazao je Leskovac i dodao da je sve smišljeno protiv njega
Vidi originalni članak

Rade Leskovac nije se želio ispričati onima koji se osjećaju povrijeđeno njegovim plakatom na kojemu je istaknuo tri prsta. Štoviše, ponudio je sliku Janice Kostelić koja je jednom prilikom također dignula tri prsta i upitao što s tim.
- Ti plakati nisu postavljeni jučer, već prije tjedan dana. Zašto se prašina digla tek sada? Ja mislim da je sve to smišljeno nakon što je Pupovcu postalo jasno da će u izbornoj utrci izgubiti od mene - kazao je Leskovac za Novu TV. Na pitanje što znači slogan "On govori što vi mislite" objasnio je da se ciljalo na probleme o kojim se Srbi ne usude govoriti u Hrvatskoj jer su još uvijek neravnopravni. Također je kazao kako Srbi nisu bili agresori u ratu, nego da su branili jednu državu - Jugoslaviju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dannyboy 16.11.2007.

    ...ej,oscare,naj pljuvati po Zagrebu..nije u redu lepi!! a ovaj,kak se zove...leskovac...ma nek pokazuje tri prstića,to mu je jedino i kaj more da napravi,nije čovek kriv što je srbin!ak mogu u saboru moze i on da iskazuje svoje poštovanje prema svojoj drzavi koja ga hrani...OJ HRVATSKA MATI NEMOJ TUGOVATI...

  • Oscar13 16.11.2007.

    Lord Byron!!! Ti meni nista nemoras objasnjavat tvoja dva komentara su mi rekla sve!!!To koji sam ja razred malo di je priglupa sala!!!Al kakve komentare dajes razumijem od kuda je dosla!!!!Ti da si sudijelovo i osijetio (kako ti to kazes) RAT koji je bio znao bi znacenje tri prsta!Sigurno bi ti i smetali!!!Al ti si ga vijerovatno osijetio u Zagrebu da nisi ti jedan od onih sto su kakti oboljeli od PTSP kao tajnica u sijedistu MORHA naravno opet u Zagrebu!!!Po tvojim komentarima da se iscitati ograniceno razmisljanje!!!!TRI PRSTA SMETA SVAKOM NORMALNOM HRVATU KOJI ZNA MALO NE TAKO STARU POVIJEST!!!TI SI KAO LESKOVAC TU ZIVIM AL U SRCU I DUSI SI SRBIN???MOJ ZAKLJUCAK JE DOSO KAD TI SMETAJU LJUDI KOJIMA SMETAJU TRI PRSTA!!!BOLJE DA KOMENTIRAS TRI PRSTA NEGO LJUDE KOJIMA SMETA TRI PRSTA!!!A OSTALI VIJERU OSTAVITE VAN OVOG JER LESKOVAC NIJE SIGURNO VIJERSKI BIO MOTIVIRAN!!!

  • Bijela13 16.11.2007.

    bronx77 govori u svoje ime ako se ti osiječaš zadrto to je tvoj problem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare