To je to što me zanima!

Let CA iz Zagreba u Bukureštu dočekali vodenim topovima

Osim Bukurešta novost za ovu turističku sezonu iz Croatie Airlines su i izravni letovi u Stockholm, Helsinki i Oslo. Croatia Airlines ove sezone izravno leti u 39 odredišta
Vidi originalni članak

Vodenim topovima u bojama hrvatske zastave delegacija iz Bukurešta dočekala je prvi izravni let iz Zagreba. Croatia Airlines uvela ga je sezonski, na šest mjeseci, a u tom periodu očekuju 10.000 putnika.

- Bukurešt je postao 37 odredište u našoj mreži letova. Rumunjsko tržište ima veliki potencijal i uvjeren sam da će ovo ojačati suradnju naših država u poslovnom smislu - rekao je Krešimir Kučko, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa. Aktualan je i natječaj za šefa CA na koji se ponovno prijavio upravo Kučko uz sedam drugih kandidata. Za poziciju se natječe i bivši direktor Zračne luke Zagreb Boško Matković.

- Međunarodna zračna luka Bukurešt Henri Coanda glavni je ulaz u Rumunjsku, kroz koji je tijekom lanjske godine ušlo 10,98 milijuna putnika - naglasio je Valentin Iordache, direktor odjela za vanjske poslove.

- Izravna linija bit će poticaj za još veći broj dolazaka turista te za još veću poslovnu suradnju zemalja. Nadamo se da će to postati redovna linija - rekao je Davor Vidiš, hrvatski veleposlanik u Rumunjskoj.

Osim Bukurešta novost za ovu turističku sezonu iz Croatie Airlines su i izravni letovi u Stockholm, Helsinki i Oslo.
Croatia Airlines ove sezone izravno leti u 39 odredišta u 24 zemlje te planiraju u ovoj godini prevesti rekordnih dva milijuna putnika.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • muskarac 23.05.2017.

    turisticka zemlja koja se hvali sa 39 odredista?! ma bravo..u sljedecem clanku se pohvalite kako australci i amerikanci moraju i do 3 x presjedat da bi dosli do nas

  • juricajuric179 23.05.2017.

    Samo nam još dovedite što više Rumunja, oni su maheri za sve nepošteno.

  • SamoJedanPoljubac 22.05.2017.

    Sasvim uobicajena procedura,cemu senzacionalizam?

Komentiraj...
Vidi sve komentare