To je to što me zanima!

Splićani u strahu: Tajanstveni zrakoplov letio je nad gradom

Kako doznajemo u Zračnoj luci Split, trening je uredno prijavljen, no kažu nam i kako je više građana zvalo zbog nadlijetanja tajanstvenog stranog aviona
Vidi originalni članak

Zrakoplov njemačke ratne mornarice će do srijede izvoditi avio-treninge iznad Splita i okolice koje će nadlijetati svakodnevno od 12 do 17 sati. Kako doznajemo u Zračnoj luci Split, trening je uredno prijavljen, no kažu nam i kako je više građana zvalo zbog nadlijetanja tajanstvenog stranog aviona.

Riječ je o P-3 zrakoplovu specijaliziranom za pomorski nadzor te detektiranje podmornica.


 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • Kupus Dei 07.11.2016.

    Pa zbog vježbi u srbiji vrše elektronska izviđanja, Her Flick je u zrakoplovu i špija sve. Zato se ercegovci primirili da ne vide kako prekucavaju brojeve auta marnutih u Njemačkoj. Boje se "dektiva".

  • santol1 07.11.2016.

    Dakle, da malo podučim "novinare" s ovog portala (iako su se samo trebali raspitati). Ulaskom RH u NATO, zračni prostor RH postaje sastavni dio jedinstvenog prostora NATO-a. Dakle, u tom cijelom prostoru vrijede režimi NATO-a, prostor je branjen jedinstvenim, zajedničkim snagama (zrakoplovnim, protuzrakoplovnim i raketnim). Dakle, letenje zrakoplova NATO u zračnom prostoru RH, bez obzira što vas zovu "zabrinuti građani" potpuno je legitimno i normalno (jedino za vas i "zabrinute građane" nije!!). Istovremeno, vi, kao takvi, ne vidite "ništa čudno" u zajedničkim vježbama srbijanskim, ruskim i bjeloruskim na granici s RH. Tu vas ne zovu "zabrinuti građani"!!??

  • ichbin2 07.11.2016.

    čim je tajanstveno siguran sam da je cia obavljala neki transport ili izviđanje. to bude sve češće, ipak nam je nato tajnica precjednica države

Komentiraj...
Vidi sve komentare