To je to što me zanima!

Letio sam zrakoplovom koji se iznutra sav raspada

Naš čitatelj je snimio derutnu unutrašnjost aviona Croatia Airlinesa, koji je letio na relaciji Zagreb- Split: potrgana sjedala, uređaj i prljave navlake...
Vidi originalni članak

U avionu Croatia Airlinesa koji leti na relaciji Zagreb- Split sjedala su spojena ljepljivim trakama, naslonjači su potrgani, neuredno je i prljavo, požalio se čitatelj, koji je letio spomenutom tvrtkom na letu za Split u 12.20 sati prije deset dana. Derutan avion nije mu djelovao sigurno.
- Sve je pokidano i prljavo. Jako čudno sam se osjećao na letu, a takvo stanje aviona mi nije ulijevalo nikakvu sigurnost. Ako je unutrašnjost zrakoplova u raspadanju, kakav je tek tehnički dio aviona - ispričao je čitatelj, poslovni čovjek. Često, kaže, putuje, ali ovakvim zrakoplovom još nije letio. Ksenija Žlof, glasnogovornica Croatia Airlinesa, objasnila je kako je riječ o unajmljenom zrakoplovu kojim se tvrtka koristi kao operator. Interijer zrakoplova, rekla je, nije u potpunosti u skladu sa standardom tvrtke.
- Kako se takva sjedala više ne proizvode, rokovi isporuke oštećenih dijelova kakvi su prikazani na fotografijama protežu se i do 180 dana. Ali sigurnost putnika nije ugrožena - rekla je Žlof. Croatia Airlines, kaže, kroz pregovore s vlasnikom zrakoplova radi na cjelovitom rješavanju ovog problema.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • brko1 01.10.2008.

    Kakve veze ima ručka sjedala i prljavština sa sigurnošću? To je ionako djelo \"kulturnih\" putnika.

  • Burnout 30.09.2008.

    aj nemojte sad svi po Croatiji, ja im samo zamjeram na vrtoglavo visokim cijenama u usporedbi s drugim prijevoznicima. medjutim avioni im se mogu svrstati u grupu najsigurnijih. Cesto putujem kako s njima tako i s drugim aviokompanijama pa vidim da CA osoblju niti jedan kufer ni putnik ne moze promaci, a da ga nisu dobro uocili, ovo govorim za osoblje CA, a ne aerdoromske sluzbe koja prihvacaju prtljagu i putnike istovremeno. A neki cak stoje ispred prtljaznika aviona i nadziru utovara prtljage u avion. Ovo nisam primjetio niti u Lufthansi niti BA-ju.

  • Kataryzig20 30.09.2008.

    Raspada se avion kao i naša lijepa derutna država. Kaj je tu čudno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare