To je to što me zanima!

Libanon napao Izrael? Četiri rakete pale na teritorij Izraela

Rakete su pale u Zapadnu Galileju, a izraelska vojska odmah je uzvratila paljbu i upozorila Libanon da se takvi napadi moraju izbjegavati. Pale su četiri rakete
Vidi originalni članak

Nekoliko raketa ispaljenih s juga Libanona sletjelo je i eksplodiralo na sjeveru Izraela, izvijestila je izraelska vojska. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a u prvom napadu od 2009. oštećene su dvije zgrade.

Rakete su pale u Zapadnu Galileju, a izraelska vojska odmah je uzvratila paljbu.

- Izraelska vojska smatra ovo ozbiljnim incidentom i vjeruje kako odgovornost leži na libanonskoj vladi i vojsci koje bi trebale poduzeti sve potrebne mjere da se takvi napadi izbjegnu – stoji u službenom priopćenju izraelske vojske.

Četiri rakete pale su na izraelski teritorij, prenosi BBC, a jedna od njih sletjela je u Biranit, samo 700 metara od granice s Libanonom. Dvije rakete završile su u Zapadnoj Galileji, a za četvrtom raketom se traga po šumovitom području južno od grada Ma'alot.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Brane_1 29.11.2011.

    To je samo uvertira za izraelski napad na Iran, i time i izbijanje trećeg svjetskog rata...

  • domo1111 29.11.2011.

    dajte,pa nisu se ti židovi i muslimani dugo klali, pustite ih nek uživaju.

  • WebSuperman 29.11.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=P3dqJQZ59Ww samo malo zdravog razuma može promijeniti način razmišljanja... također preporučam i http://www.youtube.com/watch?v=yAaR6XvC0Zc priču o davidu, mafijaškom donu... pa onda toliko o židovima kao izabranom narodu...oni su u suštini genocidan narod bez legitimiteta koji kroz bibliju pokušava dokazati svoj legitimitet...

Komentiraj...
Vidi sve komentare