To je to što me zanima!

Liberalke prijavile premijera Milanovića zbog diskriminacije

Sa žaljenjem moramo konstatirati da su javno iznijeti stavovi predsjednika Vlade RH suprotni Zakonu o suzbijanju diskriminacije, stoji u službenom priopćenju Liberalki
Vidi originalni članak

Liberalke premijerovu poruku ženama "Budite bolje, pametnije, lukavije, i zaboravit ćete da ste žene, svi će vas se bojati" smatraju diskriminirajućom, a zbog toga su ga prijavile i pravobraniteljici za ravnopravnost spolova.

- Temeljem izjave predsjednika SDP-a i predsjednika Vlade RH gospodina Zorana Milanovića, Liberalke - ženska inicijativa HSLS-a traži očitovanje pravobraniteljice za ravnopravnost spolova na navedenu izjavu premijera: "Budite bolje, pametnije, lukavije, i zaboravit će da ste žene, svi će vas se bojati - stoji u službenom priopćenju. Postavile su pitanje po čemu je to premijer zaključio da su muškarci bolji i pametniji od žena, trebaju li žene zaista biti superiorne da bi uopće dobile šansu te zašto bi birači trebali zaboraviti da je riječ o ženama.

- Sa žaljenjem moramo konstatirati da su javno iznijeti stavovi predsjednika Vlade RH suprotni Zakonu o suzbijanju diskriminacije, pa se postavlja pitanje zašto predsjednik Vlade RH i predsjednik SDP-a krši zakonske odredbe? - stoji u priopćenju kojeg potpisuje Renata Šeperić Petak, predsjednica Liberalki.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • zdepar 12.03.2013.

    zoki je pretraživao F i P točke

  • francetić 12.03.2013.

    Nemojte njega uzimati za ozbiljno.

  • Traktornalivadi 11.03.2013.

    Zoran je muški šovinist.

Komentiraj...
Vidi sve komentare