To je to što me zanima!

'Licemjerno je od opozicije da traži ostavku aktualne Vlade'

Naša ocjena je da se nalazimo u kritičnom trenutku za budućnost Hrvatske. Iza nas su mnoge uzaludno potrošene godine, rekao je čelnik IDS-a na konferenciji
Vidi originalni članak

Na izvanrednoj konferenciji koja je sazvana zbog pada hrvatskog rejtinga na "razinu smeća" je predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić rekao kako se nalazimo u kritičnom trenutku za budućnost Hrvatske. 

- Naša ocjena je da se nalazimo u kritičnom trenutku za budućnost Hrvatske. Iza nas su mnoge uzaludno potrošene godine i sve ovo što se događa u proteklo vrijeme, pogotovo s kreditnim rejtingom Hrvatske, zahtjeva trenutačni zaokret - rekao je Jakovčić, piše Večernji list. Dodao je da njegova stranka čvrsto podržava Vladu, ali očekuje i hitne reforme. 

Jakovčić ističe kako je licemjerno od opozicije tražiti ostavku Vlade.

- Reforme ne moraju uvijek značiti rezove, IDS predlaže aktivni pristup reformama. Krizu trebamo rješavati poticajima, a ne rezovima. Samo nova velika, ali i mala ulaganja mogu riješiti ovu situaciju - kaže Jakovčić. 

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Drazen Sulimanec 18.12.2012.

    Licemjerno je biti na vlasti, imati kojekave titule i ne napraviti ništa, bilo ova ili ona vlast

  • WOMANIZER 17.12.2012.

    tako je! da su imali rješenje problema, riješili bi ih, no nisu, a nemaju ni sada! istina bog nemaju ni ovi, al je glupo da traže ostavku od njih jer na kraju krajeva ni oni je nisu dali kad su ovi to tražili!

  • tynnemo 17.12.2012.

    božikovina, želim da ih sve skupa gospon vrag zeme, jer su svi ponikli li bivše KPJ KPH

Komentiraj...
Vidi sve komentare