To je to što me zanima!

'Lideri stranaka trebaju uzeti štap i dotući ekonomsku krizu'

Uvjeren sam da ćemo izaći iz krize, nije lako i neće biti lako. To je moguće radom, odgovornošću i predanošću, rekao je u nedjelju predsjednik Ivo Josipović u Poreštini
Vidi originalni članak

Uvjeren  sam da ćemo izaći iz krize, nije lako i neće biti lako. To je moguće radom, odgovornošću i predanošću, rekao je u nedjelju predsjednik Ivo Josipović na tradicionalnom susretu antifašističkih boraca u Poreštini.

Pojasnio je da bi upravo lideri političkih stranaka trebali uhvatiti isti štap i dotući krizu.

Osim što u Istri vidi veliki napredak, izjavio je da je ona u mnogočemu korak ispred ostatka Hrvatske i dodao:

- No i jedinstvo države i svih građana na planu razvoja i izlaska iz krize danas je nešto bez čega ne smijemo i ne možemo.

Predsjednik je okupljenima otkrio da je ponosan i na partizane i na branitelje Domovinskog rata te da trebaju biti složni.

- U vremenima kad je bilo i teže nego danas, naši su ljudi znali naći put do pobjede - zaključio je Ivo Josipović. 

Idi na 24sata

Komentari 153

  • marci2812 29.07.2014.

    Kad nemas srama, svasta ti izleti - ali,uskoro ce itbori,odnosno, kao u svakom normalnom drustvu,valjda ce bekom past na pamet da se pokrene inicijativa o trajnom ukidanju institucija koje, naza;ost sluze samo sebi / sramotno ali istinito , kao I to da jos uvijek postoji lista cekanja - nas Hrvata, koji misle da je kava sa predsjednikom, na racun gradana, nesto ta pamcenje.

  • Divide Et Impera 28.07.2014.

    Prvo je bilo svijetlo na kraju tunela...tunelu nikad kraja, a žarulje neke kineske pa pregorjele i sad se ni svijetlo više ne vidi. Sad napadamo krizu štapovima i idemo je lupat ko klinci pinatu pa ak bude sreće možda nam ispadnu kakvi bonboni. Sve više postajem vjernik. Vjerujem da nas samo čudo može spasiti.

  • kormilar 28.07.2014.

    Naš vrli predsjednik uvijek pametno govori. Jedino je šteta što se to ne može realizirati. A, vrijeme prolazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare