To je to što me zanima!

Liječnici izvlačili vozača (23) iz smrskanog auta

Cipele su mu ispale iz auta, ali bio je pri svijesti do dolaska liječnika. Prevezli su ga u Traumu na daljnju obradu i nije u životnoj opasnosti
Vidi originalni članak

Na raskrižju kraj rotora Remetinec u Zagrebu u petak ujutro oko 6.30 sati vozač Mijo R. (23) sletio je s ceste i probio metalnu zaštitnu ogradu. Prevrtao se svojim Golfom nekoliko puta i zaustavio se na krovu na tramvajskim tračnicama .
- Nedaleko od prevrnutoga Golfa bile su cipele mladog vozača. Bio je u šoku, ali mogao se micati i dao je znak da je dobro, ali liječnici Hitne morali su ga izvlačiti, rekao je Mario Ličanin (19), koji je vidio nezgodu. Ozlijeđenog vozača prevezli su u Kliniku za traumatologiju, rekli su u policiji. Tramvajski promet u smjeru sjevera bio je zatvoren do 7.15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • entoni 07.12.2007.

    Prouzrokovali ste nesreću na javnoj površini i normalno da se objave vaši podatci ! Budite pažljiviji zbog sebe i drugih sretno !

  • Rimac Mijo 25.11.2007.

    Ja sam bio vozač tog auta i MORAM KOMENTIRATI OVAJ ČLANAK. 1. JA SAM SAM IZAŠAO IZ TOG AUTA KOJI SAM RAZBIO I NISU ME NI LJEČNICI NI NITKO DRUGI IZVLAČILI IZ AUTA NEGO SAM SAM OTVORIO VRATA. 2. CIPELE KOJE SU IZLETJELE IZ AUTA SU BILE RADNE CIPELE. I 3. KO VAM JE DAO MOJE PODATKE??? NA OVO MOŽE ODGOVOR I NA MAIL!

  • user_682 24.11.2007.

    sva sreća pa je živ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare