To je to što me zanima!

Liječnici predviđaju da Chávez ima samo šest mjeseci života

Unatoč njegovoj ozbiljnoj situaciji Chávez je tražio manje kemoterapija kako ne bi duže izbivao sa političke scene u tako osjetljivom razdoblju. Izbori su iduće godine
Vidi originalni članak

Venecuelanskom predsjedniku Hugu Chávezu, koji boluje od raka, ostalo je svega nekoliko mjeseci života, izvijestio je bivši američki ambasador pri Organizaciji američkih država (OAS). Roger Noriega tvrdi da bi Chávez mogao preminuti i prije predsjedničkih izbora najavljenih za listopad iduće godine, prenosi Daily Mail.

Malo je vjerojatno da će Chávez uopće biti kandidat za izbore, smatraju američki dužnosnici. Noriega je u svojoj kolumni, naslovljenoj "Velika laž Huga Cháveza i washingtonska apatija", otkrio kako se iz dokumenata venezuelanske vlade doznaje da se rak proširio brže od očekivanog.

- Međunarodni tim doktora koji liječe Cháveza ne očekuje da će živjeti duže od šest mjeseci. No, unatoč njegovoj ozbiljnoj situaciji on je tražio manje kemoterapija kako ne bi duže izbivao sa političke scene u tako osjetljivom razdoblju - istaknuo je Noriega i dodao kako liječnici smatraju da je odluka o smanjenju kemoterapije vrlo opasna za Cháveza.

Podsjetimo, predsjednik Venezuele po prvi put je javnosti priznao da ima rak početkom srpnja. Tada se podvrgnuo operaciji nakon koje je odletio na Kubu na liječenje.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • SvemoguciTukarak 11.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • SASHA_2 11.11.2011.

    sto branite ovog seljaka i prodavaca droge iz venecuele?

  • tužni šokac 11.11.2011.

    auuu napani amerikance

Komentiraj...
Vidi sve komentare