To je to što me zanima!

Liječnici rekli obitelji: Mandela vegetira, isključite mu aparate

Navodno su još 26. lipnja liječnici rekli obitelji da je Mandela u trajnom vegetativnom stanju i savjetovali da se isključe aparati. No, Vlada JAR-a tvrdi da je on stabilno
Vidi originalni članak

Liječnici Nelsona Mandele (94) rekli su obitelji kako se Mandela nalazi u trajnom vegetativnom stanju te da ga na životu održavaju aparati. Navodno su to obitelji rekli još 26. lipnja te su im savjetovali da se aparati isključe. Sve se to naime navodi u dokumentima do kojih je došao AFP i koji su objavljeni u četvrtak. 

Istovremeno južnoafrička vlada demantira da je Mandela u trajnom vegetativnom stanju te tvrde kako je Mandela kritično, ali stabilno. 

Istovremeno njegova obitelj je razjedinjena te se navodno svađaju oko novca koji će naslijediti nakon Madeline smrti. Obitelj se posvađala i oko posmrtnih ostataka troje preminule Mandeline djece. 

Mandelin najstariji unuk je protivno željama obitelji posmrtne ostatke preselio u mjesto Mvezo gdje je Mandela rođen. Sud mu je naredio da ih mora vratiti u mjesto Qunu, u kojem je Mandela odrastao, jer je obitelj to tražila, piše Daily Mail.      

Veliki borac za ljudska prava, dobitnik Nobelove nagrade za mir te bivši predsjednik JAR-a je, podsjetimo, primljen u bolnicu 8. lipnja zbog plućne infekcije.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • astra24 05.07.2013.

    Ne mogu vjerovati da smo mi ljudi svi i svugdje takvi.Sitne duše do bola.Zato se i divimo toj manjini kojoj pripada i Nelson Mandela. Seliti mrtve za zadovoljavanje svojih niskih strasti pakosti, ne pustiti čovjeka da umre zbog pohlepe... OH... grozno

  • eddy1973 05.07.2013.

    mučenik za života,mučenik i na samrti.

  • Picajzlo Merkurčić 05.07.2013.

    obitelj je samo za pare briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare