To je to što me zanima!

Bore se za život bebe: Udarila majku s dječakom u 'klokanici'

Bebu su hitno operirali, a majka je lakše ozlijeđena. Policija protiv 70-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje da je izazvala prometnu nesreću
Vidi originalni članak

Jedanaestomjesečnu bebu koju je s majkom jučer na zebri u Slavonskom Brodu oborila 70-godišnjakinja, liječnici su hitno operirali i bore joj se za život.

- Dijete je zadobilo tešku ozljedu glave, operirano je i danas je bolje. Prognoze su nezahvalne i valja pričekati. Dijete je smješteno na jedincu int njege - rekao je za 24sata dr. Boris Hrečkovski, šef kirurgije Opće županijske bolnice 'Dr. Josip Benčević' Slavonski Brod.

NESREĆA U SL. BRODU Autom oborila ženu s djetetom: Beba je u životnoj opasnosti...

Majka je dječaka nosila u tzv. 'klokanici' kad je na njih naletjela vozačica u ponedjeljak oko 12.45 sati u Osječkoj ulici u Slavonskom Brodu, sa sjeveroistočne strane kružnog toka u blizini Naselja Andrija Hebrang. 

Majka je lakše ozlijeđena, a policija protiv 70-godišnjakinje podnosi kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Liliana_1 19.02.2019.

    Fućkaš ti pravo kad budala naleti na tebe. Stanite i čekajte kad se zaustave krenite.

  • Liliana_1 19.02.2019.

    Ma nemam šta se to događa. Krivnja je i u pješacima. Idu pod auto kao mazohisti. Uopće ne gledaju. Ne branim vozačicu ali ljudi idite pažljivo preko zebre. Ja prolazim kad stani. Jer neznam tko vozi je li pijan zdrogiran smušen. Stojim i čekam kad stanu idem.

  • tico2 19.02.2019.

    Sad povisite prag za lijecnicki pregled na 70 godina. U tim godinama imaju reflekse kao ljenivci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare