To je to što me zanima!

Liječnici se bore za život stradalog u eksploziji plina

Stanar Boris V. (40) s teškim se opeklinama nalazi u Traumatološkoj bolnici. Prema riječima liječnika ima duboke opekline na 70 posto tijela
Vidi originalni članak

Previše se volio da bi se ubio, rekla nam je konobarica kafića Zvijezda na Gupčevoj zvijezdi gdje je izlazio Boris Valečić (40). U subotu oko 19 sati eksplodirao je plin u podrumskom stanu u kojem je Valečić živio. U eksploziji je teško opečen te se bori za život u Traumatološkoj bolnici.
- U opeklinskom šoku je. Opečeno mu je 70 posto tijela. Poduzimamo sve što je u našoj moći, ali očekujemo komplikacije - kazao nam je dr. Torbica. Goran P. (50) i Rudolf K. (53), koji su u vrijeme eksplozije sjedili na terasi kafića Zvijezda, na sreću, samo su lakše ozlijeđeni.
- Vidio sam bljesak i osjetio peckanje po leđima. Još mi je letva opala na glavu - kaže Goran. Policija jučer još nije znala točan uzrok požara. Naknadnim vještačenjem utvrdit će je li Valečić uistinu namjerno izazvao eksploziju. Njegovi susjedi pričaju da je bio rezervist MUP-a kojega su otjerali zbog reketarenja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare