To je to što me zanima!

"Liječnici su spavali kad je snaha skočila s terase"

Svekrva rodilje M.B., koja je prošli utorak skočila s trećeg kata rodilišta, kaže da su upozorili liječnike da je snaha u postporođajnoj depresiji
Vidi originalni članak

Snaha je dobro, oporavlja se, a unuka ćemo u ponedjeljak dovesti iz rodilišta, rekla nam je Terezija Benić iz Komarnice kraj Nove Gradiške. Ona je svekrva rodilje M. B. (31), koja je prošli utorak skočila s trećeg kata novogradiškog rodilišta.
- Imam unuku od 10 i unuka od 7 godina. Kad je rodila unuka, bila je u postporođajnoj depresiji. U nedjelju je rodila sinčića. Moj sin upozorio je liječnika kako misli da je snaha opet u depresiji. Trebali su paziti na nju, a oni su po noći spavali - ispričala nam je Terezija. U bolnici šute. Rodilja nije teško ozlijeđena. Pri svijesti je. Slomila je dva kralješka i rebro. Oporavlja se u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu. Nadziru je psihijatri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bremba 15.12.2008.

    Sigurno nije jedini pacijent da bi netko sjedio 24h uz nju!? a sad sto rodbina skrece s glavnog probljema i tvrdi da je osblje spavalo nema smisla! ...ili se nemogu pomiriti s tim da joj je snaha psihićki bolesnik! Dat je na lječenje a ne optuživati!!!

  • dancingwoman27 14.12.2008.

    Ja osobno mislim da je ona jadna žena s obzirom da je već jednom to preživjela i da očito nešto ne štima kad se je pokušala ubiti,a to je poziv u pomoć i treba joj omogućiti psihijatrijsko liječenje a ne ju osuđivati kao što to neki rade...Ja osobno joj želim da što prije ozdravi i da više ne planira trudnoće jer dijeca trebaju majku koja će ih odgajati a ne da funkciju odgoja preuzima njena svekrva....

  • outrager 14.12.2008.

    kako je ova baba glupa, šta su oni trebali bdjeti nad njom????

Komentiraj...
Vidi sve komentare