To je to što me zanima!

Liječnik nakon rukovanja otkrio smrtonosni tumor

Chris Britt spasio je život Marku Gurrieriju koji je imao rijetki tumor, a da nije ni znao da ga ima. Tumor je otkriven nakon običnog rukovanja
Vidi originalni članak

Kad me dodirnuo, osjetio sam spužvasto meso na dlanu i  zaključio da nešto nije u redu, priča dr. Chris Britt. Nakon pregleda ustanovljeno je da Mark boluje od tumora na mozgu, koji pogađa samo troje od milijun ljudi. Mark i Chris rukovali su se početkom prosinca u Markovom restoranu, jer su slučajno poznavali prijatelja Roba Thompsona. Kad su sjeli za stol, Chris je rekao Robu kako je gotovo siguran da Mark ima neku tešku bolest, ali da mu je neugodno to reći čovjeku kojeg vidi prvi put u životu. Ipak natuknuo mu je kako bi bilo dobro da napravi testiranje krvi. Kad je nakon nekoliko dana nalaz bio gotov, ustanovljen je tumor na mozgu. Simptomi su spužvasti i vlažni dlanovi, a kad se tumor razvije dolazi do sljepoće, dijabetesa, visokog krvnog tlaka, odumiranja srca i bubrega, a na kraju nastupa smrt.
Mark je priznao da se posljednje vrijeme osjećao slabo, da su mu dlanovi često bili znojni i vlažni, ali nije mislio da je riječ o tumoru.
- Sada se redovno kontroliram kako se tumor ne bi vratio - priča Mark. Njegova majka misli da je liječnik Chris njegov anđeo čuvar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 19.02.2008.

    Drago ti je da su otkrili tako nešto?

  • Kakma 15.02.2008.

    To je Doktor,vise takvih na ovome svijetu,a ne kao nasi koji za 8 tisuca Eura prodaju svoju dusu.

  • Bibika 15.02.2008.

    e to je već lijepo za vidjeti.. drago mi da su otkrili takvo nešto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare