To je to što me zanima!

Lijeni Mirando Mrsić: Parkirao je službeni auto na pločniku

Koliko bahati mogu biti ministri koji bi trebali prvi poštovati propise, pokazuje i fotografija koju je u Zagrebu snimio naš čitatelj. Ministru Mrsiću bilo je lijeno hodati
Vidi originalni članak

Policija je bila parkirana pored, ali Mrsić nije dobio kaznu od 400 kuna. Ministru ni pauk nije odnio automobil niti to naplatio još 500 kuna. Građani bi na njegovu mjestu sve to platili.

- Bio je skup u Pučkom otvorenom učilištu. Nedaleko je bio i policijski automobil - kaže ogorčeno naš čitatelj.

Apsurd ove priče je da je Mrsićevo ministarstvo od mjesta na kojem je parkirao udaljeno možda 300 metara ili manje od 10 minuta hoda, ako hodate kao po jajima. Ministar je ipak došao automobilom. Nakon što smo ih upitali zašto krše propise, odgovorili su nam da je spletom okolnosti automobil kratko bio nepropisno parkiran.

Kažu da Mrsić nije znao gdje je vozač parkirao, ali je glasnogovornik Krunoslav Vidić prenio njegovu osobnu ispriku svim biciklistima. Kažu da vozači poštuju prometne propise.

- Dogodio se propust za koji smo uvjereni da se neće ponoviti - zaključuje Vidić.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • NenadMagašić 24.07.2013.

    Da sam ja tako stao platio bi 500kn! GOSPODA može što hoće a stoka sitnog zuba neka plaća!

  • ferata35 24.07.2013.

    hoce i on napunit proracun za 500kn bar,prije ce ga opustosit za 500 miliona

  • dm5992 24.07.2013.

    uopce mi nije jasno kako si dopustaju ovakve prekrsaje koje onda mi komentiramo... politicari zaista moraju misliti na svaku sitnicu i nedopustive su im ovakve pogreske jer su uvijek pod povecalom. morali bi biti primjer ostalima za ponasanje u skladu sa zakonom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare