To je to što me zanima!

Lijepa si, zemljo moja: "Lijevi" Milanović ima desničarski spot

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kukuriku koalicija je u prvom spotu objavila parole i kadrove koje bi bez problema u istoj kampanji mogao imati HDZ, ali i pravaši: Bog, obitelj i naša najljepša zemlja...
Vidi originalni članak

Kukuriku koalicija lansirala je svoj prvi službeni predizborni spot i prilično iznenadila slikama i porukama koje se u njemu provlače. Spot poentira parolom “Imamo plan”, koja je već mnogo puta korištena na američkoj političkoj sceni. 

Uzvikivala se najprije u vrijeme Velike depresije, kada je predsjednik Roosevelt golemu ekonomsku krizu odlučio zaustaviti čuvenim New Dealom, odnosno masovnim pokretanjem javnih radova. Prošle godine je istu krilaticu ispalila Nancy Pelosi, Obamina predsjednica Zastupničkog doma i najviše rangirana žena u američkoj političkoj povijesti, najavljujući planove za veliku reformu zdravstva. 

Osim političke parole u američkom duhu, u Milanovićevu spotu (koji se zove “Bože, kako je lijepa ova zemlja”) stihove o zori, plodnoj ravnici i najljepšoj zemlji čita Tarik Filipović. 

Marketinški stručnjaci već su komentirali da bi spot, bez likova čelnika koalicije i Milanke Opačić, mogao biti i solidna reklama za kakav prehrambeni proizvod, ulje, margarin ili osvježavajući sok od naranče.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • bunker18 21.11.2011.

    ovaj spot bi bio idealan za hss

  • dac001 19.11.2011.

    Najveće Hrvatine su pokrale ovu državu.

  • dren_1 19.11.2011.

    Bolje je imati plan ma tko ga ranije imao i uspio,nego hvaliti se prošlušću i onim za što se zalagaloa večina stranaka.HDZ nam je osim samostalnosti uz sve koji su se borili donio siromaštvo neviđenu korupciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare