To je to što me zanima!

Lijes i nadgrobni spomenik su bacili na put u blizini groblja

Nered pokraj groblja: Polomljeni nadgrobni spomenici, lijes i metalni sanduk stajali su razbacani kod šume pokraj riječkog groblja Drenova. Naš čitatelj se šokirao...
Vidi originalni članak

Trčao sam i osjetio neugodan miris. Šokirao sam se vidjevši odbačene sanduke lijesova, užasnuto govori čitatelj koji je u četvrtak navečer svjedočio groznom prizoru kraj riječkog groblja Drenova.

Vjerojatno je riječ o ostacima pogrebne opreme nakon završene ekshumacije. Komunalno društvo se ispričalo zbog propusta

Na velikoj hrpi u šumarku pokraj groblja, uz iskorištene lijesove, bili su i polomljeni nadgrobni spomenici te biljke. Čitatelj kaže da je morao reagirati jer je taj put prečica kojom se često koriste i djeca. Već idućeg dana su zaposlenici drenovskog groblja uklonili razbacane sanduke.

- Riječ je o ostacima drvenog lijesa i limenog uloška. Utvrdili smo da su na udaljenosti od nekoliko stotina metara od posljednjih sagrađenih grobnih polja, kraj staze koja prolazi kroz šumarak i nije namijenjena prolasku posjetitelja groblja - u dopisu je pojasnila Tanja Šušić iz Komunalnog društva Kozala. 

Dodaje kako su odmah uklonili razbacane lijesove i sanduke te da će odgovorne za nered kraj groblja sankcionirati. Kažu da su kraj puta vjerojatno bili ostaci pogrebne opreme nakon završene ekshumacije. Komunalno društvo se ispričalo zbog propusta.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • 16.02.2013.

    Europo eto nas stižemo"Sprdamo se mi na ovim forumima a mogli smo sami biti u tom sanduku....ili da je neko naš unutra bio....neću ni da zamišljam kako je toj familiji...pitaj Boga o čemu se vamo radi....možda je sve samo i iscenirano kako bi bio jedan članak više...ko će to znati!Ali jezivo je u svakom slučaju a uz to i nedopustivo!E sjetite se sada(ako neko mogne)komentirao sam skupove u Vukovaru zbog Ćirilice....ti skupovi su apsolutno nebitni naspram ovakvih stvari....e ovdje se treba nešto mjenjati....za ovakve stvari se treba boriti da se ne događaju!!!!

  • 13.02.2013.

    ljudi počelo jeee ,,rušenje ne legaliziranih objekata,,ili krajnji korisnik objekta možda dignil kredit pa nije otplatil pa sad slijedi deložacija ,ja sam u to stoposto uvjeren...

  • SanjaPetronijevic 12.02.2013.

    eshumacija??? godina smrti je 199.... sad vam smeta :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare