To je to što me zanima!

Lik Djevice Marije u drvetu spasio mu punicu od raka?

Eulee Hamilton, vlasnica drveta, kaže da je lik u drvetu napravila grana koju su odrezali prije godinu dana. Njen susjed tvrdi da je riječ o čudu
Vidi originalni članak

Lik u drvetu koji sliči Blaženoj Djevici Mariji nagnao je stanovnike predgrađa Toronta u plač i nevjericu. Christopher Moreau (47), koji je prvi uočio lik u dvorištu svoje susjede, vjeruje da je možda upravo Marijin lik razlog ozdravljenja njegove punice koja se nedavno oporavila od raka.
- Prvo sam mislio da haluciniram. Rekao sam to svojoj punici. Briznula je u plač - priča Christopher i dodaje kako smatra da je riječ o blagoslovu s neba i da se nada kako će lik pomoći i drugima koji traže čudo. Eulee Hamilton, vlasnica drveta, kaže kako nema ništa protiv da ljudi dolaze sve dok ne uništavaju njen vrt. Ona, za razliku od Christophera, smatra da se ne radi ni o kakvom znaku od Boga. Kaže da je lik u drvetu napravila grana koju su odrezali prije godinu dana. Glasnogovornik nadbiskupije u Torontu rekao je kako ne istražuju takve pojave. Sve češće se pojavljuju likovi svetaca i Djevice Marije i to na sve čudnijim mjestima. Tako je 2004. godine sendvič sa sirom, na kojem su neki vidjeli lik Djevice, prodan na eBayu za oko 112.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare