To je to što me zanima!

Likvidacija? Eksplozija bombe u Bihaću ubila odvjetnicu (61)

Kako je potvrdio glasnogovornik MUP-a USK-a, ubijena je 61-godišnja odvjetnica Jasmina Koričić, vlasnica odvjetničkog ureda ispred kojeg je postavljena bomba
Vidi originalni članak

U Bihaću je jutros odjeknula eksplozija koja je uznemirila građane. Kako je potvrdio Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona, eksplozija je bila u 8.25 sati, a smrtno je stradala jedna ženska osoba.

- Eksplozija se dogodila u Ulici Bihaćkih branitelja. Jedna osoba je smrtno stradala i utvrđujemo njezin identitet, rekao je Šiljdedić za Klix.ba

Kako je potvrdio glasnogovornik MUP-a USK-a, ubijena je 61-godišnja odvjetnica Jasmina Koričić, vlasnica odvjetničkog ureda ispred kojeg je postavljena bomba. 

- Još uvijek se utvrđuje vrsta eksplozivne naprave koja je, najvjerojatnije, ranije postavljena - kazao je Šiljdedić. 

Na mjestu događaja nalaze se službenici MUP-a USK-a koji obavljaju očevid i pokušavaju utvrditi kako je došlo do eksplozije. Više informacije bit će poznato tijekom dana.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • bbbdado 16.02.2015.

    Nekome se jako , jako zamjerila

  • bulog55gmdg 15.02.2015.

    Još jedan super tekst!! Eksplozivna naprava je VJEROJATNO ranije postavljena, dakle nije ispaljena iz topa ili bezpilotne letjelice i žrtva je trebala biti odvjetnica. Stvarno teško zaključit!!!

  • zigazigiczigosan 15.02.2015.

    neka ti laka zemlja

Komentiraj...
Vidi sve komentare