To je to što me zanima!

Linić: Da, 5500 kuna nije velika mirovina, ali ćemo je ipak rezat

Neprihvatljivo je da se štedi na onima koji najmanje dobivaju, rezat ćemo i dio većih mirovina, kaže Slavko Linić te dodaje kako štediti znači "rezati jednima i drugima"
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić prije sjednice Vlade u četvrtak prokomentirao je namjeru da se ukinu poticaji na stambenu štednju.

- Ako Vlada štedi i smanjuje plaće svima u javnom sektoru smatram da treba štediti na svim pozicijama. Neprihvatljivo je da se štedi na onima koji najmanje dobivaju, rezat ćemo i dio većih mirovina, a 5500 kuna nije velika mirovina, ali tu ćemo rezat - kazao je Linić.

Ipak ukida poticaje na stambenu štednju

Ustvrdio je kako je vidljivo da je lobi stambenih štedionica vrlo jak, ali njegov je stav da trebamo biti odgovorni:

- Štediti znači rezati i jednima i drugima. Štednja je dobrodošla i treba je podupirati, ali u vrijeme štednje ne idu poticaji iz državnog proračuna - zaključio je Linić.

Linić i banke u novom sukobu: 'Zanima ih samo njihova zarada'

Idi na 24sata

Komentari 307

  • tomy_zg_1 19.10.2013.

    Samo vi i dalje podrzavajte tog Linica

  • boki 87 18.10.2013.

    Nećeš ti ništa rezati niti ćete išta popraviti samo ste nastavili provoditi politiku uništenja i bogaćenja pojedinaca, kad na koncu stvorite a to je blizu mega bogati sloj sastavljen od pripadnika svih lopovskih udruženja koje se nazivaju stranke i naravno uz podršku Crkve Hrvatska će već odavno biti nečija kolonija a narod porobljen.

  • najiram 10 18.10.2013.

    ma koji su to koji imaju mirovine od 5500 ti su sigurno živeli na grbači radnika i seljaka....i dobili debele otpremnine a nisu ni kunu privredili samo uništavali one koji rade....odlazi super huk ti tvoji iz kuk klana..jer ste elementarna nepogoda najšireg smisla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare