To je to što me zanima!

Linić dao kreditno jamstvo za gradnju poliklinike u S. Brodu

Ministar zdravlja je prije nekoliko dana raskinuo Sporazum o sufinanciranju gradnje poliklinike, no ministar financija ipak je dao suglasnost za kreditno zaduženje
Vidi originalni članak

Prije samo nekoliko dana ministar zdravlja Rajko Ostojić brodskoposavskom županu Danijelu Marušiću dostavio je iznenadan raskid Sporazuma o sufinanciranju i time obustavio gradnju Poliklinike brodske Opće bolnice "Dr.Josip Benčević" zbog nepostojanja suglasnosti Ministarstva financija o kreditnom zaduženju bolnice. U četvrtak prijepodne novi obrat. Ministar financija Slavko Linić županu Marušiću poslao je pismenu suglasnost na davanje jamstva za kreditno zaduženje bolnice od 18 milijuna kuna, pa više ne postoje nikakvi razlozi da Ministarstvo zdravlja ne da suglasnost za nastavak gradnje.

- Gradnja poliklinike nipošto nije politički nego opći društveni interes, zato zahvala ministru Liniću na velikom razumijevanju i profesionalnosti - izjavio je na tiskovnoj konferenciji župan Danijel Marušić. 

Projekt Poliklinike težak je 70 milijuna kuna, od čega 34 milijuna kuna su građevinski radovi, a za nabavku medicinske i druge opreme trebat će još toliko. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mariio1777 14.09.2012.

    oprat će se znači jedno 5 milijuna kuna za rođake i uhljebe! i onda će se radovi produžiti za 3 godine + još 5 milijuna. Pa dobro u roku 6-7 godina okrenut će oko 30 milijuna!

  • MajaMišić 14.09.2012.

    u S. Brodu?????????????? Valjda u Sl. Brodu !!

  • željkop 13.09.2012.

    lijeva ne zna što radi desna. Već po stoti put. Bilo bi smiješno da nije žalosno. Ostojiću, Ostojiću slijedeći put malo bolje slušati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare