To je to što me zanima!

Linić: Ina može bez Vlade, ali onda otvaraju rat s Hrvatskom!

Ministar financija uputio je oštre poruke Upravi Ine i istaknuo kako neće prihvatiti bahat odnos mađarske strane podsjetivši kako je za takvo stanje kriv HDZ
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić reagirao je na odbijanje Zoltana Aldotta da na izvanrednoj sjednici Uprave Ine raspravlja o zahtjevu hrvatskih članova. 

- Nećemo prihvatiti ovakav odnos unutar Ine, činjenica je da je za sve to kriv HDZ - rekao je Linić. Dodao je kako Uprava Ine može i bez Vlade, ali  to onda znači da 'otvaraju rat s hrvatskom državom'. 

Hrvatski članovi Uprave tražili su veće ovlasti u donošenju odluka unutar kompanije. Pozvali su se na hrvatske zakone, ali im je taj zahtjev poslan na doradu. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • ćeprolje 27.09.2012.

    nažalost Liniću ti i tvoja vlada ste proglašeni nacionalističkom - to vam i triba - sdp nacionalistički

  • kamik 27.09.2012.

    Pa mozemo i mi bez vlade to je sigurno,..oni prvenstveno trebaju gledat nacionalne interese a tek onda osobne dok god je obrnuto nema napretka.

  • vitaminix 27.09.2012.

    ma čiasta floskula, tresla se brda rodio se mišić. baš će se mađari sad ustrtariti, jao jao, ionako će biti kako EU kaže a ne neki tamo linić, a i on će jednom poći put sanadera (već je i trebao)

Komentiraj...
Vidi sve komentare