To je to što me zanima!

Linić je ipak spreman odustati od nekih mjera novog poreza

Nesuglasica nema. Imamo različite pristupe i razmišljanja, i imamo četiri mjeseca vremena da raspravimo svaki detalj zakona o porezu na nekretnine, kaže Linić
Vidi originalni članak

Saborska rasprava o proračunu za 2013. pokazala je da nema prijepora unutar vladajuće koalicije, izjavio je ministar financija Slavko Linić nakon što je prijedlog proračuna podupro i SDP-ov najveći koalicijski partner HNS. 

- Proračun i rasprava pokazuju da prijepora nema, a proračun je taj koji pokazuje slogu ili neslogu u vladajućoj koaliciji. Kao što vidite iz današnje rasprave o proračunu, nesuglasica nema. Imamo različite pristupe, različita razmišljanja i imamo četiri mjeseca vremena da raspravimo svaki detalj zakona o porezu na nekretnine. Uvjete i vrijeme u kojima mislimo da bi ga trebalo primijeniti, možemo itekako ekonomski elaborirati i odlučiti se za ili protiv - rekao je Linić. 

'Porez na nekretnine neće utjecati na odnose u koaliciji'

Dodao je da će se u javnoj raspravi o porezu iskristalizirati stajališta partnera te da to neće utjecati na odnose u koaliciji.  Na pitanje je li spreman odustati od nekih vidova novog poreza, ako se pokaže potrebnim, Linić je odgovorio da model usuglašavanja to podrazumijeva, javlja HRT.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • PRCO 28.11.2012.

    Pazi Linicu da ne okrznes Cacica on ima dosta nekretnina po Trakoscanu i ostatku Hrvatske!

  • ĐinoKostelec 28.11.2012.

    fućka se njima,imaju oni vremena a

  • zdepar 28.11.2012.

    to je pravi političar, nema svoje mišljenje, a vodi financije naše države,djeca kažu : ispeci -pa reci

Komentiraj...
Vidi sve komentare