To je to što me zanima!

Linić je siguran, ali stolica u Vladi ljulja se ministru zdravlja

Rajku Ostojiću premijer Milanović navodno zamjera nekoliko stvari iz njegovog resora. Stvorio je 1,5 milijardi kuna duga u zdravstvu, produljene su liste čekanja...
Vidi originalni članak

Poznavatelji odnosa u Banskim dvorima kažu da je unatoč aferi s Brankom Šegonom pozicija ministra financija Slavka Linića u Vladi sigurna, no čini se da se stolica ljulja jednom drugom ministru - Rajku Ostojiću

Ostojić je oporbeni blok u SDP-u, i dobar je s Bernardićem

Kako piše Večernji list, ministar zdravlja od ranije nije omiljen premijeru i predsjedniku SDP-a Zoranu Milanović jer čini „oporbeni blok“ u stranci, nije postigao dobar rezultat na izborima za gradonačelnika Zagreba, a i u dobrim je odnosima s Davorom Bernardićem, šefom zagrebačkog SDP-a. 

Premijer zamjera dugove i probleme u zdravstvu

No, osim toga, Milanović navodno Ostojiću najviše zamjera nekoliko stvari iz njegovog resora. Prvo, iako su s tri milijarde kuna sanirane bolnice, ponovo se stvorio dug od 1,5 milijardi. Drugo, Ostojić je s medicinskim sestrama potpisao kolektivni ugovor po kojem će se 350 milijuna kuna više izdvajati za njihove plaće. Nadalje, liječnicima je uveo dvosmjenski rad, a zamjera mu se i da je bez razloga uništio privatne klinike i produljio liste čekanja.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • vekavac 31.01.2014.

    Poslije Jovanovića najgori ministar i jednako bahat.Ali bezobrazluk je pokazatelj neznanja i nemoći i kamo sreće da su jedini ali svi su tu samo nijanse odlučuju.

  • macamala 31.01.2014.

    nesposoban do kraja jedna obična nula

  • AntoOpačak 31.01.2014.

    Ovaj Ostojić je toliko dobar da mu je Šegon ispod koljena,. A odletijo samo za 31milon. Ovoje rang Sanadera. a još se slobodno šeta. LIniću brate zašto ne ostaviš sve to. Tebe će buduća pokoljenja pitati za odgovore. Mjenjaj vladu ako nemožeš ministre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare