To je to što me zanima!

Linić: Pratili su moje prijatelje i raspitivali se tko plaća račune

Linić također tvrdi da mu je ministar policije rekao kako je Milanović obavijestio Čavlović Smiljanec da će biti procesuirana, prije nego što je DORH zaprimio prijavu
Vidi originalni članak

Slavko Linić, u svojoj predstavci saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, napisao je da je PNUSKOK premijera Zorana Milanovića, mimo zakonskih procedura, lažno obavještavao o nepravilnostima u predstečajnim nagodbama, doznaje Dnevnik Nove TV. Linić u nastavku piše da je premijer unatoč tim, neprovjerenim informacijama, dao nalog da se Linića procesuira.

Linić u predstavci također tvrdi da mu je ministar policije Ranko Ostojić rekao kako je Zoran Milanović obavijestio Nadu Čavlović Smiljanec da će biti procesuirana, i to prije nego što je DORH zaprimio prijavu.

Osim toga, bivši ministar financija tvrdi  da je nakon razlaza s premijerom krenula istraga njegove obitelji i prijatelja, ali i poslovnih subjekata koji su povezani s Ministarstvom financija. Nekoliko mu se prijatelja, navodi, požalilo da ih PNUSKOK prati pa čak i da su se u restoranima u koje dolazi raspitivali tko plaća te račune.

Odbor za unutarnju i nacionalnu sigurnost, na osnovu Linićeve predstavke, kreće u neposredni nadzor svih sastavnica sigurnosno-obavještajnog sustava i policije. 


Idi na 24sata

Komentari 91

  • polo90 11.06.2014.

    Ne podržavam odnosno ne branim g liniča ali ako je i jedan posto istina ovo oko milanoviča ,mislim da ga pod hitno treba procesuirati jer on kao takav nesmije niti pomisliti ,a kamoli se služiti tim institucijama .Mislim ako je to istina da bih i oni isto tako pod hitno trebali položiti račun .

  • deda62 11.06.2014.

    što se bojiš ako nisi kriv.

  • MiroTvorac_3 11.06.2014.

    Pa nije valjda milance postavio dorh da rade bez konzultacija sa njime.to je sasvim prirodno u zemlji komunistickog pravosudja ciji kadar skoluje partija tipa josipovic....zar gotovo sva ponovljena sudjenja (nekomunistickog) suda u strasburu ne zavrsavaju oprecno presudi hrvatskog krivosudja....

Komentiraj...
Vidi sve komentare