To je to što me zanima!

'Linić radi sve što može da nas zaduži po što manjoj kamati'

Ministrica Opačić komentirala je prvih 100 dana Vlade. Tvrdi da je Vlada napravila važne pomake te prvi puta u 20 godina smanjila državni proračun, zadržala rejting...
Vidi originalni članak

Potpredsjednica Vlade i ministrica Milanka Opačić u subotu je na konvenciji Gradske organizacije SDP-a Rijeke komentirala prvih 100 dana Vlade. Zaključila je kako je Vlada u prvih 100 dana napravila važne pomake te po prvi puta u 20 godina smanjila državni proračun, zadržala kreditni rejting, dala poticaje gospodarstvu i počela uvoditi red, piše Slobodan Dalmacija.

Istaknula je da gospodarstvo teško dobiva kredite kroz bankarski sustav, ali je dodatni novac osiguran kroz Hrvatsku banku za obnovu i razvoj i Ministarstvo obrta i malog poduzetništva.

Osvrnula se i na novo zaduživanje i kazala kako su dugovi naslijeđeni te da 'ministar Slavko Linić radi sve što može da nas zaduži po što nižoj kamati'. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kiko1 22.04.2012.

    Ako je to "zadatak" i posao ministra financija treba ga pustiti neka čovjek radi, a plaća nek mu bude 1.600 kn jer i on sad još "volontira"!

  • volumexxl 22.04.2012.

    koji naslov ili izjava pa jel ovo moguće aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • rođo rođin1 22.04.2012.

    jeste dabome,po što manjoj kamati,ali što veći kredit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare