To je to što me zanima!

Linićeva 'anonimka': Policija naslućuje tko je autor prijave?

Na sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost trebali bi uskoro iznijeti zaključke o provedenoj kontroli MUP-a, tj- trebali bi odgovoriti Liniću
Vidi originalni članak

Policija navodno naslućuje tko je autor anonimne prijave protiv Slavka Linića oko navodnog nestanka 800.000 DEM u srpnju 1991. godine. Ipak, još šute o konkretnom imenu. Večernji list piše kako bi na skorašnjoj sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost trebali iznijeti zaključke o provedenoj kontroli MUP-a. Tj. trebali bi odgovoriti na pitanje o utemeljenosti Linićeva podneska o prekoračenju policijskih ovlasti pri postupanju prema spornoj anonimnoj prijavi. 

Tijekom provođenja nadzora, članovi parlamentarne radne skupine su obišli DORH, a mogli su i izravno razgovarati s Dorisom Hrastom, zamjenikom županijskog državnog odvjetnika u Rijeci, koji je uključen u priču oko anonimne prijave.

>>> Cijeli članak pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 19

  • lunar 2 07.06.2011.

    zaključke o provedenoj kontroli MUP-a, tj- trebali bi odgovoriti Liniću........................................................... Več su mu odgovorili .......današnjim priopćenjem o polanćecu

  • fiume051 07.06.2011.

    Htio sam samo reci da je i on korumpiran i to zna vecina riječana,znam kakve su novine bile St,ali vidi slucajnosti da se sad bas to povlaci.Za kafic znam,jer sam bio na licitaciji i sam pokojni saner mi je rekao da nema nitko sanse,jer je to rijesena stvar s Linicem i Markovickom.Isto tako znam da kad sam dosao s ratista na vikend da je bila afera oko golobradih (sve mladi decki) branitelja koji su krenuli za liku,a da se doticni prepucavao preko radija oko tog odlaska i da je kos iz tog prepucavanja saznao kad i gdje se ide,pa su srbi napravili sacekusu i momci su stradali.

  • Nisam Taj 07.06.2011.

    Dajem pola svoje vojne mirovine da je Grbic taj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare