To je to što me zanima!

Livno: Profesor glazbenog zlostavljao curice u školi

Slučaj su policiji u Livnu prijavili zabrinuti roditelji djece koja su se žalila da se učitelj glazbenog neprimjereno ponaša, te da često dodiruje curice
Vidi originalni članak

Policija u Livnu provodi istragu nad M. T. (44), profesorom glazbenog odgoja u dvije škole, zbog sumnje da je seksualno zlostavljao učenice tih škola. Slučaj su policiji prijavili roditelji djece koja su se žalila da se učitelj neprimjereno ponaša, te da često dodiruje djevojčice. Policija je potvrdila kako muškarac za sada nije uhićen, te kako ranije nije bio evidentiran zbog kaznenih djela. Zlostavljane djevojčice navodno su imale sedam i osam godina. Osumnjičeni je član Društva likovnih umjetnika u Livnu i jedan od osnivača kulturno-umjetničkih društava “Dinara” i “Matica Hrvatska”. Radi provođenja istrage prije desetak dana suspendiran je sa radnog mjesta nastavnika. Ako se dokaže da je bludničio nad učenicima, bit će to prvi slučaj pedofilije u Livnu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rockboy 06.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • plavuša13 06.06.2010.

    Ako je stvarno kriv daj Boze da ga kazne.Osobno sam malo skepticna.Bio je jedan nastavnik i u mojoj skoli koji je volio curice dirat.Svoj predmet nikad nije posebno objasnjavao jer je samo cekao da ga se pita da stogod objasni onda bi fino dosao do klupe i dok bi objasnjavao rucice su radile.Kad je jednu djevojcicu zakljucao u razred i ganjao je oko klupa izbio je skandal,dosla policija,tj.tadasnja milicija napravili zapisnik.Sjecam se da su sve cure ispitivali o njemu.Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nikad nista!!!To je bilo to.Evo kreten je sad direktor u toj istoj osnovnoj skoli.Zalosno al istinito.I sad bih ja svoju djecu trebala poslat u tu istu osnovnu skolu!!!!Ni u ludilu!!!

  • shorty 06.06.2010.

    mislim da ovdje ima pedofila koji komentiraju članak! jer su im komentari stvarno jadni i užasni! A čudimo se ovom čovjeku. Pa toga ima puunnooo....samo šta se većina dobro skriva! Fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare