To je to što me zanima!

Lj. Pavasović policiji: Ivana je vjerovala da je trudna...

Ljubo Pavasović Visković je nekoliko sati proveo na razgovoru u policiji i nije im, kako doznajemo, ponudio nikakav trag koji vodi do njenog ubojice
Vidi originalni članak

Ivana Hodak (26) je netom prije nego je brutalno ubijena u svom ulazu posumnjala da je trudna. Svom dečku Ljubi Pavasoviću Viskoviću (38), s kojim je bila u dvomjesečnoj vezi, navodno je povjerila da joj je izostala mjesečnica.
On je vijest primio s oduševljenjem. Od prvog dana nije krio da je u nju zaljubljen kao dječačić. Već nakon nekoliko dana veze rekao joj je da je ona ljubav njegova života te da s njom planira budućnost i želi djecu. Ona je slobodno vrijeme provodila kod njega. Praktički su živjeli zajedno. Usprkos ljubavi o kojoj svjedoče svi znanci, policija je u istrazi ispitala i slomljenog Pavasovića. On je nekoliko sati proveo na razgovoru u policiji i nije im, kako doznajemo, ponudio nikakav trag.
- Ivana je bila trudna. Izostala joj je mjesečnica i namjeravali smo se ženiti - rekao je, između ostalog, utučeni Ljubo istražiteljima, koji je tog jutra Ivani SMS-om poslao više ljubavnih poruka.
- Puno te volim - pisalo je na jednom od posljednjih SMS-a koje je Ljubo poslao Ivani. Vikend prije likvidacije par je, doznajemo, bio u njegovoj kući u Šestinama. Razišli su se u ponedjeljak oko 8.30. Ljubo je otišao posjetiti klijenta u Remetinec. Ivana se pola sata kasnije zaputila do Odvjetničke komore.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • dijana italy 11.10.2008.

    sve je to mafija tko zna u sta je i ona bila umjesana

  • dijana italy 11.10.2008.

    sve je to mafija tko zna u sta je i ona bila umjesana

  • teuta 09.10.2008.

    "novinaru" hajrudine, sram te bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare