To je to što me zanima!

Ljestvama spasili stanare od požara otpada u zgradi

Zagreb: U stubištu zgrade u Ulici Ružmarinka u petak navečer se zapalio otpad. Dim je ušao u stanove kroz ventilaciju. U bolnicu su odveli 5 ljudi
Vidi originalni članak

Pomoću ljestvi zagrebački su vatrogasci spasili 11 stanara zgrade u Ružmarinki u čijim je podrumskim prostorijama u petak oko 23 sata gorio stari namještaj i krupni otpad. Dim je sukljao i ubrzo se ventilacijom proširio u stanove. Od 11 spašenih ljudi pet njih prevezli su u bolnicu zbog teškoća s udisanjem dima, ali su svi ubrzo otpušteni kućama, rekli su nam u subotu u Policijskoj upravi zagrebačkoj. Zagrebački vatrogasci dojavu o požaru dobili su u petak u 23.14 sati. Sa sedam vatrogasnih vozila 25 vatrogasaca spašavali je ljude ljestvama te su ugasili požar u podrumskim prostorijama u kojima su stanari odložili stari namještaj, televizore i drugi krupni otpad. Intervenciju su završili tek iza 1 sat ujutro.
- Molimo građane da krupni otpad, pogotovo zapaljivi, ne odlažu u zgrade, nego za to predviđena mjesta - upozorili su zagrebački vatrogasci. Očevid policija nije mogla obaviti nakon intervencije pa će uzroke i štetu utvrditi očevidom tijekom subote.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Determinator 05.06.2010.

    Pa zašto stoka lijena neradnička nije bacila to smeće tamo gdje ga treba baciti nego ga odlažu po zgradi?! Gotovani prokleti! Radi ljenosti su ugrozili živote i imovinu svih stanara! Gadi mi se kada prolazim zgardom i gledam kako namještaj i stare pečnice, frižidere i ostalo odlažu po holovima zgrade ili u podrumima!

  • Maksimirko 05.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • anrimc 05.06.2010.

    Ko bi reka da su purgeri tako lini...to da je u splitu izbilo nebi se čovik čudija haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare