To je to što me zanima!

Ljeto još traje: Zgodne djevojke osvježenje su potražile na Krki

I sutra će biti pretežno sunčano i vruće, a poslijepodne u Gorskom kotaru mala mogućnost za poneki pljusak. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na Jadranu i sjeverozapadni
Vidi originalni članak

Nakon kraćeg osvježenja, novi toplinski val zahvatio je naše krajeve. Sunčano i vedro u petak je bilo u cijeloj zemlji, a grijale su nas visoke temperature koje su se kretale između 29 do 34 °C.

Oni koji nisu bili u blizini mora, danas su osvježenje pronašli u rijeci Krki.

I sutra će biti pretežno sunčano i vruće, a poslijepodne u Gorskom kotaru mala mogućnost za poneki pljusak. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na Jadranu i sjeverozapadni. Najniža jutarnja temperatura zraka na kopnu od 12 do 17, na Jadranu od 19 do 24, a najviša dnevna uglavnom između 30 i 35 °C.

Vhrunac toplinskog vala očekuje se u nedjelju, dok će početak tjedna  na kopnu donijeti blagi pad temperature zraka. Postojat će mogućnost za malo kiše u kontinentalnim predjelima i na sjevernom Jadranu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Mthesecond 26.08.2017.

    Eto kako i rijeke imaju svojih ljepota :)) Ti divni tjesnaci i uvale...Hahaha...Zapele mi za oko dvje riječne vile,slika 16 (vila na ogradi) i ova vila tigrica na slici 24 :)) Među ostalima....A mogli ste za naše čitateljice poslikati i nekog muškog soma...Hahaha...Vidim tu samo ovog tetoviranog soma...Hahaha...Ne znam koliko njih zanimaju te riječne vile,mogu ih samo baciti u bed kad vide s čim raspolažu...Hahaha...

  • AnonymAnus 26.08.2017.

    Ove slike graniče sa voajerizmom...

  • nijekasno 26.08.2017.

    mnogo celulita na mladim guzama

Komentiraj...
Vidi sve komentare