To je to što me zanima!

Ljeto se vraća! Očekujte puno sunca i temperature do 31°C

Druga polovina tjedna bit će i sunčanija i toplija od prve, a vikend svakako ljepši od prošloga. Garantira nam to golema Atlantska anticiklona čiji se ogranak preko zapadne Europe prostire k nama
Vidi originalni članak

Iako se početkom tjedna činilo da je ljeto daleko iza nas, ono nam se ipak vraća, barem kad je riječ o dnevnim temperaturama. Pred nama je tjedan sunčanog vremena s temperaturama koje će se ponegdje penjati i do 31 stupanj. Dojam kasnog ljeta na kontinentu povremeno će kvariti jedino jutarnja magla. 

- Oblaka će biti malo, a u dane vikenda moguća je lokalno i kratkotrajna jutarnja magla. Druga polovina tjedna bit će i sunčanija i toplija od prve, a vikend svakako ljepši od prošloga. Garantira nam to golema Atlantska anticiklona čiji se ogranak preko zapadne Europe prostire k nama, prgnozirala je Dunja Mazzocco Drvar za RTL.

U unutrašnjosti će danas u prvome dijelu dana umjereno, ponegdje i pretežno oblačno, mjestimice uz malo kiše ili poneki pljusak. Od sredine dana razvedravanje, najprije na zapadu. Na Jadranu većinom sunčano, na južnom i na dijelu srednjeg Jadrana povremeno uz umjerenu naoblaku te samo mjestimice uz mogućnost za kišu. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni. Na Jadranu slaba i umjerena bura, ponegdje i jaka, uglavnom podno Velebita s olujnim udarima, a sredinom dana mjestimice u Dalmaciji zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 21 do 26, na Jadranu između 26 i 31 °C.

Sutra će biti pretežno sunčano i toplo, na Jadranu i vrlo toplo. Ujutro u unutrašnjosti mjestimice magla ili niska naoblaka. Vjetar na kopnu slab, na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na Jadranu između 18 i 22, a najviša dnevna uglavnom između 25 i 30 °C, u gorju malo niža, prognozira DHMZ.

Sunčano i toplo vrijeme zadržat će se idućih sedam dana, a neka značajnija promjena zasad nije na vidiku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 117

  • 12.09.2019.

    ljeto se opet vratilo pretoplo je more je ugodno za kupanje..super

  • kažemja 12.09.2019.

    Volio bih vidjeti Dunju u ovakvoj pozi . Ona mi je baš seksi teta.

  • iiiih 12.09.2019.

    Opet ste jadni sa ovim slikama

Komentiraj...
Vidi sve komentare