To je to što me zanima!

Ljevica popustila: Podržali su Junckera za novog šefa EK-a

Ljevica zauzvrat očekuje da će dobiti druge visoke dužnosti u EU. Očekuje se da će kandidat za predsjednika EK-a biti imenovan na summitu EU-a 26. i 27. lipnja
Vidi originalni članak

Devetero predsjednika država i vlada europske ljevice je u subotu podržalo u Parizu kandidaturu Luksemburžanina Jean-Claudea Junckera za predsjednika Europske komisije, rekao je to francuski predsjednik Francois Hollande, prenosi BBC.

Ljevica zauzvrat očekuje da će dobiti druge visoke dužnosti u EU. Da bi postao predsjednikom Europske komisije, Junckera treba podržati kvalificirana većina šefova država ili vlada EU-a i 376 zastupnika Europskog parlamenta. Očekuje se da će kandidat za predsjednika EK-a biti imenovan na summitu EU-a 26. i 27. lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • SOROSEVPLACENIK 22.06.2014.

    Ljevica i desnica u EU,kao i u Hrvatskoj zagovaraju istu politiku,a to je sluzenje multinacionalnim korporacijama,tj.,uzimaju siromasnima da bi dali bogatima.Socijalna Europa sve vise tone pod skute korporativne Amerike.

  • Lina39 22.06.2014.

    Ništa novo:ja tebi,ti meni-trgovina foteljama se nastavlja !

  • MAX 2010 22.06.2014.

    Njegovi najbliži kolege i suradnici (doduše isto političari) izrekli su stvari (od cuge do neznanja) radi kojih nebi mogao ni kod Gige u šupi fuš delati ,pa ipak je postao najveće eu mudo..! Dakle ne očekuje se ništa vise od navedenog........

Komentiraj...
Vidi sve komentare