To je to što me zanima!

Ljubav iznad politike: Pranić u vezi s kćeri svoje konkurentice

U drugom krugu izvanrednih izbora za gradonačelnika Vrgorca, Ante Pranić s Nezavisne liste mladih uvjerljivo je pobjedio dr. Nadu Jelavić iz HDZ-a i Domoljubne koalicije
Vidi originalni članak

U drugom krugu izvanrednih izbora za gradonačelnika Vrgorca, Ante Pranić s Nezavisne liste mladih, uvjerljivo je pobjedio dr. Nadu Jelavić iz HDZ-a i Domoljubne koalicije.

Pranić je osvojio 55,83 post  glasova (2161), dok je njegova protukandidatkinja Jelavić osvojila je 42,26 posto glasova (1636).

Pranićevu pobjedu proslavio je i Most koji je na svojoj Facebook stranici objavio: ‘Velika pobjeda u Vrgorcu! Imamo još jednog gradonačelnika! Bravo Ante Pranić’.

Zanimljivo je kako je HDZ-ovka Jelavić izgledna buduća punica novom gradonačelniku koji je s njezinom kćeri u dugogodišnjoj vezi. Jelavić mu nije čestitala na pobjedi, a mladi gradonačelnik kaže da svoj odnos s djevojkom pokušava držati izvan politike. Što donosi budućost mladom paru, ni sam nije siguran.

Različite stavove dijeli i s ocem koji je pak bio predsjednik SDP-a. Majka je na njegovoj strani pa je na izborima bila promatrač Nezavisne liste mladih.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • provincijalka14 21.06.2016.

    Hahahah...a lude države moje...

  • liliana 21.06.2016.

    Samo glasajte za Most, to kao da ste glasali za SDS.

  • liliana 21.06.2016.

    Samo glasajte za Most, to kao da ste glasali za SDS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare