To je to što me zanima!

Ljubavnici slučajno spustili ručnu i skliznuli u rijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
M. K. (20) i Z. P. (20) otišli su na obalu Save gdje se ljubavnici obično skrivaju od pogleda. Čini se kako je mlađahni par pokazao neobičnu živost
Vidi originalni članak

Mladi županjski ljubavnici M. K. (20) i Z. P. (20) dugo će pamtiti subotnji noćni izlazak. Mladićevom su Kijom Shumom malo nakon ponoći otišli na nasip na lijevoj obali Save. Ondje na golemu improviziranom parkiralištu mnogi Županjci navečer skrivaju od pogleda svoje ljubavne pothvate. No, po svemu sudeći, mlađahni par, M. K. i Z. P. su u subotu pokazali neobičnu živost.
Vjerojatno su se toliko uživjeli u ljubavnu igru da nisu primijetili kako su otkočili ručnu kočnicu. Kia Shuma je desetak metara, koliko je širok nasip na tom dijelu, lagano klizila unatrag, a ljubavnici ni tada ništa nisu primijetili. Tek kad je auto došao do ruba nasipa i naglo se počeo sunovraćati niz pet metara dug strmi nasip, shvatili su što se događa. Mladić je tad pokušao zakočiti, ali nije uspio. Autom su upali u hladnu Savu, koja je na tom dijelu duboka oko tri metra. Na sreću, mladić i djevojka su uspjeli sačuvati prisebnost i izvući se iz potonulog automobila.
Svjedok nesreće, ribič Iva Vuković, kazao je kako su mladi ljubavnici ubrzo nakon potonuća izronili i dočepali se obale.
- Bili su preplašeni ali neozlijeđeni - kaže.

PROBUDIO IH SUSRET S RIJEKOM
Iz policije kažu kako im je mladić rekao da su “on i djevojka zaspali u autu i da ih je probudio iznenadan susret s rijekom”. Pretpostavljaju da je popustila ručna. Mladić je, kažu u policiji, odbio pomoć te rekao da će organizirati vađenje auta iz rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • beličanec 30.12.2009.

    stvarno je recesija...

  • filips 25.07.2009.

    ivan74!!!!prijatelju ti ocito neznas kako bosanci je..pitaj dragu pa ces cut.

  • smoker35 07.07.2009.

    ma zamisli...odvratno to raditi u autu...svašta-a ko neće gledat nek okrene glavu-a tko to klika minuse,Baković ili Kaćunko???hahaha---samo naprijed,hoblajte se gdje god vam padne na pamet-zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare