To je to što me zanima!

Ljubi Česiću Rojsu na računu "zapeli" deseci tisuća eura

Andabak tvrdi da je Rojs zamračio novac koji mu je dao da ga raspodijeli obranama Hrvata iz BiH. Jedan od optuženih u Haagu je podigao kaznenu prijavu protiv njega
Vidi originalni članak

Poduzetnik Jako Andabak optužio je Ljubu Česića Rojsa da je zamračio novac koji mu je dao da ga raspodijeli obranama Hrvata iz BiH. Tvrdi da većina haških optuženika nije vidjela taj novac.

- Riječ je o tehničkim poteškoćama. Stvari nisu tako jednostavne jer novac mora imati pokriće. Inače bi se sumnjalo na pranje novca - rekao je Rojs Novom listu.

Navodno je jedan od šestorice bosanskohercegovačkih Hrvata optuženih pred Haaškim sudom podigao i kaznenu prijavu protiv Rojsa. Ovaj slučaj istražuje policija.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Artusartus 05.09.2015.

    Nije uvijek točno ono "vrana vrani oči ne vadi".

  • rodjo rodjin 20.09.2012.

    sta lajete na cojeka a dok je krvavio na plitvicama kad je poginuo prvi redarstvenik i vozio autobus sad ako je malo jamio zaboli vas mauna

  • PMF 087 20.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare