To je to što me zanima!

Ljubica Lalić: Friščić ne bi smio u koaliciju s HDZ-om

Koalicija HSS-a i HDZ-a dovela bi do velikog negodovanja među članstvom, kazala je bivša zastupnica, koja nakon izbora nije dobila mandat
Vidi originalni članak

Bivša HSS-ova zastupnica Ljubica Lalić kaže kako su je zvali uznemireni članovi diljem Hrvatske i izrazili negodovanje zbog nagađanja da bi HSS mogao koalirati s HDZ-om.
- Doći će do velikog negodovanja u stranci. Ja ipak vjerujem u Josipa Friščića i da se to neće dogoditi. Prema svim istraživanjima biračko tijelo HSS-a ne želi koalciju s HDZ-om. Takva koalicija mogla bi se negativno odraziti na rezultat HSS-a na sljedećim lokalnim izborima - rekla je Lalić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tupac 27.11.2007.

    Jasno je sve kao dan. Koalicija s HDZ-om znači propast, ne samo za Friščića nego i HSS. Pa hebote valjda ima taj budalaš u glavi dovoljno pameti (lol) da ne počini političko samoubojstvo, da sačuva stranku!

  • Dora 27.11.2007.

    Normalno je da svatko u koaliciji \"navija\" za sebe i svoju stranku (više za sebe, manje za stranku) ali koalicije su nužnost dok god naša politička scena bude ovako razmrvljena. Tek kad se isfiltriraju dvije-tri stranke (lijeve,desne provenijencije svejedno) onda će se koaliranje moći spremiti u ropotarnicu povijesti. Dok god je kod nas najunosnije zanimanje biti saborski zastupnik osnivat će se bezbroj malih stranaka koje nemaju nikakvog izgleda ili za samostalno obnašanje vlasti ili će na izborima raspršiti glasove birača...ali - kad je vlast tako slatka!!

  • Hacker-ri 27.11.2007.

    koalicija za nikog nije dobra jer ce svi trazit svoje ;) a onda cemo za godinu dana imat nove izbore !

Komentiraj...
Vidi sve komentare