To je to što me zanima!

Ljubičića nisu deložirali, došao je na postrojavanje

Prvi redarstvenik Ljubomir Ljubičić došao je u Policijsku akademiju na svečano postrojavanje. Na svečanosti su bili premijerka i Karamarko
Vidi originalni članak

Uoči Dana domovinske zahvalnosti u Policijskoj akademiji u Zagrebu na postrojavanju su bili članovi udruge Prvi hrvatski redarstvenik. Među okupljenima bio je i redarstvenik Ljubomir Ljubičić kojem je prijetila deložacija. Ljubičića, suprugu i četvero djece trebali su u srijedu u 11 sati deložirati iz malenog stana u Teslinoj ulici u Zagrebu. No šesteročlana obitelj ipak nije završila na ulici, a MUP je obećao pomoći. Ljubičić, prvi hrvatski redarstvenik i prvi ratni zapovjednik Antiterorističke postrojbe vojne policije, bio je na mnogim ratištima. Obitelj već 20 godina živi u stančiću od 30-ak kvadrata, a preživljavaju od mirovine koja iznosi 3120 kuna. Ljubičići su u stančiću najprije bili podstanari kod Vjekoslava Jakušića, vlasnika stanarskog prava. Nakon njegove smrti obitelj je od prvotne vlasnice Blanke Tomašegović i ostalih stanara kuće dobila potpisanu suglasnost za stanovanje. No njezina kći Erna Schneider je stan, kao i druge prostore, prodala odvjetniku Anti Vukorepi, kojeg krive za cijelu situaciju. Na svečanom postrojavanju bila je i premijerka Jadranka Kosor i ministar Tomislav Karamarko.

KARAMARKO: ZAHVALJUĆI VAMA IMAMO HRVATSKU
Ministar Tomislav Karamarko je rekao kako je Domovinski rat prijelomni i najvažniji trenutak cjelokupne hrvatske povijesti. Rekao je i kako zahvaljujući redarstvenicima, braniteljima i vizionarstvu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, danas imamo Hrvatsku.  

Idi na 24sata

Komentari 24

  • CRAVEN 04.08.2010.

    njemu treba pomoći jer se borio za domovinu i sad nemože sa 3000 kuna uzdržavat obitelj, borio se za domovinu u kojoj ja RADIM za 3000 kuna i nemogu uzdrzavat obitelj, al jbg meni nece niko pomoć jer se nisam borio (bio sam premlad)! hvala svima koji su se borili za ovu domovinu!

  • mmirka 04.08.2010.

    šta ne postroje lažne branitelje!!!!!!!!! da ih vidimo!

  • blu3 04.08.2010.

    ministre sad imas priliku pokazat kakav si covjek i sto i koliko mozes...

Komentiraj...
Vidi sve komentare